Potetmarkdag i Grue 22. juni

13.06.2016 (Oppdatert: 14.06.2016)

Onsdag 22. juni er det potetmarkdag i Grue i Hedmark. Dagen starter med gardsbesøk hos Sætre Landbruk DA på Namnå fram til lunsj. Bespisning og utstilling (maskiner og utstyr) skjer i Kirkenær sentrum.

Markdag på Blæstad juni 2014

Potetmarkdagen går av stabelen i Grue kommune i Hedmark. Programmet starter klokka 9 med gardsbesøk hos brødrene Are og Jo Sætre (Sætre Landbruk DA) på Namnå. Her blir det informasjon, diskusjon og demonstrasjoner om ulike temaer med utgangspunkt i gardens bygg og ventilasjon for potetlagring, opplegg rundt næringsforsyning, lysgroing og gardens potetutstyr.

Etter gardsbesøket hos Sætre Landbruk forflytter vi oss til Kirkenær sentrum, hvor det blir bespisning og maskinutstilling med landbrukets aktører.

Påmelding: Av hensyn til bevertning må alle som ønsker å delta på Potetmarkdagen melde seg på innen 15. Juni. Lenke til påmelding.

 

Oppdatert og mer detaljert program finner dere her.

Velkommen til markdag!

Arrangører:

Det er BAMA, Findus, Hoff, Hvebergsmoen, Maarud, Orkla og Totenpoteter som samarbeider med Norsk Landbruksrådgiving, Grue Bondelag og Grue Kommune om arrangementet.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.