Plantevernleksikonet i ny drakt

10.05.2017 (Oppdatert: 10.05.2017) | Nyhet

NIBIO har lansert Plantevernleksikonet i nytt design. Det nye Plantevernleksikonet har bedre funksjonalitet og er mer moderne og brukervennlig. Du vil fortsatt finne den samme informasjonen om planteskadegjørere og nyttedyr, men med nytt design.

 

> Ta en kikk på det nye Plantevernleksikonet

 

Nettsidene er tilpasset PC, nettbrett og smarttelefoner. Det er lagt vekt på at Plantevernleksikonet skal ha universell utforming, og skal kunne brukes av alle som ønsker informasjon om planteskadegjørere og nyttedyr.

NIBIO sier selv at det fortsatt er en del menyer og elementer som kan forbedres, men de håper at brukerne av det nye Plantevernleksikonet liker nettsidene og finner de opplysninger det søkes etter. NIBIO vil svært gjerne ha tilbakemeldinger på hva brukerne synes om det nye Plantevernleksikonet, slik at alle kan bidra til en kontinuerlig forbedring av nettsidene.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.