Sørlandschips vil utenlands

14.06.2018 (Oppdatert: 14.06.2018)

Sørlandschips har åpnet en ny produksjonslinje til 15 millioner. Planen er å eksportere chips til Norden og Storbritannia.

Foto: Sørlandschips.

Sørlandschips har utvidet produksjonen. Nå vil de selge Sørlandschips i utlandet, og har tro på at norske produkter har store muligheter i andre og større markeder enn det norske, skriver Fædrelandsvennen

For bare to år siden utvidet fabrikken med nytt produksjonsutstyr i nye lokaler. Nå utvider de igjen. Det er ca. 30 ansatte, og det er døgnkontinuerlig aktivitet seks dager i uka i høysesongen. Daglig produseres det 150.000 poser chips av rundt 70 tonn poteter. 

 

Eierskap

Den nye eiergrupperingen sitter nå med 60 prosent av aksjene i Sørlandschips. Den ene av gründerne bak Sørlandschips sitt eierselskap Scandza, Jan Bodd, har uttalt til Fædrelandsvennen at Sørlandschips er et av de sterkeste merkevarene deres. Scandza er også sterkt inne på eiersiden hos Synnøve Finden og Leif Vidar. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.