Norsk Landbrukssamvirke er ny samarbeidspartner

12.08.2019 (Oppdatert: 13.08.2019)

Norsk Landbrukssamvirke er ny samarbeidspartner i Fagforum Potet og ønsker å ta del i den internasjonale kampanjen "Tenk deg en verden uten poteter". Velkommen til Norsk Landbrukssamvirke.

Fagforum Potet er glade for at Norsk Landbrukssamvirke ønsker å ta del i arbeidet til Fagforum Potet og den internasjonale kampanjen "Tenk deg en verden uten poteter".  

Norsk Landbrukssamvirke er en interesseorganisasjon for 17 bondeeide samvirkebedrifter i landbruket. De arbeider med å legge til rette for at samvirkebedriftene kan utføre sitt viktige arbeid for norske forbrukere, industri og samfunnsliv.

Gjennom sine samvirkebedrifter er bønder blant de mest langsiktige investorene i norsk industri. Samvirkebedriftene sørger for 16 000 industriarbeidsplasser over hele landet, bidrar med verdiskaping basert på fornybare norske ressurser og sørger hver dag for at maten du spiser er trygg.

Landbrukssamvirkene har en viktig jobb å gjøre med å skape arbeidsplasser og verdier fra jord, skog og hav. Med synkende aktivitet i oljenæringa blir dette enda viktigere.

> Les mange spennende saker om bioøkonomi, om ny teknologi i landbruket, om klimautfordringer og mye annet.  

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.