Poteter i ferd med å bli en trendy matvare

01.10.2019 (Oppdatert: 02.10.2019)

Poteten scorer full pott på de ferskeste mattrendene. Poteter er en av de mest bærekraftige matvarene vi kan spise. Gode helsegevinster, lavt klimautslipp og en bærekraftig produksjon gjør poteten til en vinner.

Kutt i kjøtt, sukker og mat med høyt klimautslipp har preget overskriftene i 2019. Dette har dyttet frem miljø, bærekraft og helse som årets store mattrender – og derfor gjort poteten til en «trend-topp».

 

> Les mer om saken hos Norsk Landbrukssamvirke

 

> Hør Landbruk.no på øret: Norsk potet er bærekraftig og sunn! 

(med Mia Robinson Lungren, Kjetil Veen og programleder Frida Gunnestad Johansen

 



Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.