Alle liker poteter!

31.03.2020 (Oppdatert: 01.04.2020)

Mia Marie, Liam og Thea var med i "Praktisk info" på TV Norge fordi de ikke liker poteter. Så fikk de smake på både ræsprisk, potetvafler og kroketter. Hmm - det var jo godt jo!

Thea, Liam og Mia Marie smaker på Charlottes gode potetretter. Foto: Feelgood Scene Film og TV AS/Praktisk Info med Jon Almaas

I beste sendetid tok "Praktisk Info med Jon Almaas" for seg poteten. Her fikk vi blant annet svar på hvor potetsorten Beate har navnet sitt fra, at den nye favorittpoteten til Erik Thorstvedt er Blå Kongo, og at det er Graminor som foredler nye potetsorter i Norge.

Programmet hadde fått med seg tre tøffinger, Liam, Mia Marie og Thea, som skulle smake på den spennende potetrettene  til Charlotte Mohn Gaustad. Hun kommer fra en potetgård i Grue (Innlandet), og er vokst opp med et stort og godt engasjement for poteten. Charlotte er utdannet kokk, og driver i dag "Fjøset på Markestad" i Vang i Hamar kommune.

Video: Feelgood Scene Film og TV AS/Praktisk Info med Jon Almaas

> Oppskrifter på Charlottes potetretter i "Praktisk Info"

> Myter og sannheter om poteter

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.