Søk opptak til NLR Potetskolen nå

14.10.2020 (Oppdatert: 14.10.2020) Morten Berntsen

UTDANNING: Nå har du muligheten til å lære det nyeste innen potetdyrking. NLR Potetskolen 2020-21 starter 25. november. Studiet har begrenset antall plasser.

Fagskolen Innlandet og Norsk Landbruksrådgiving (NLR) Innlandet starter nå NLR Potetskolen som en ettårig modul som gir fagskolestudiepoeng. 

– Dette er et unikt studium som gir deg tilgang til informasjon og lærdom om det nyeste innen potetdyrking, sier Vidar Westum, potetrådgiver i NLR Innlandet og medansvarlig for studiet. 

 

Målgruppe for NLR Potetskolen

NLR Potetskolen er et samlingsbasert studium med åtte samlinger i løpet av ett år. Noen samlinger er fysiske, mens andre gjennomføres på Teams. 

– NLR Potetskolen passer for potetprodusenter, både nye og erfarne, rådgivere, fagarbeidere i industrien og studenter ved høgskoler eller universiteter, forklarer Westum. 

LES MER: Fem om potetskolen

For å kunne søke opptak til studiet må du ha agronomutdanning eller praktisk yrkeserfaring på minimum fem år (må ikke være sammenhengende). 

– Kunnskapen som deltakerne sitter igjen med etter endt studium, vil øke forståelsen av hvordan de kan påvirke kvaliteten og og øke utnyttelsen av råvaren gjennom de valgene de gjør i egen produksjon, sier Vidar Westum. 

Han oppfordrer alle aktuelle til å sende inn søknad med én gang. 

– Selve studiet er gratis, men det må betales en semesteravgift på kr 2 500,- til Fagskolen i Innlandet. Det er mye verdifull produksjonskunnskap for lite penger, lokker Westum. 

 

> Les mer om NLR Potetskolen og søk opptak

 

Har du spørsmål knyttet til NLR Potetskolen, er det bare å ta kontakt med Vidar Westum eller Andreas Marini

 

NLR Potetskolen 2020-21

Studiet har begrenset antall plasser, og første mann til mølla-prinsippet gjelder. 

 

> Les mer om NLR Potetskolen og søk opptak

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.