Spørreundersøkelse om plantevern i potetproduksjonen

04.12.2020 (Oppdatert: 04.12.2020)

Torsdag 3/12 ble det per e-post sendt ut en spørreundersøkelse til potetprodusenter i Norge. Formålet med denne spørreundersøkelsen er å bidra til bedre planteverntiltak i potetproduksjonen.

Gode råd i produksjonen hjelper produsentene med gode avgjørelser. Her: produsent Tor Henrik Viken og rådgiver Jon Olav Forbord (NLR Trøndelag) i en fin Soliståker på Frosta. Foto: Borghild Glorvigen

Mer effektive planteverntiltak mot skadegjørere i potetproduksjon

NIBIO og Norsk landbruksrådgivning har nylig sendt ut en spørreundersøkelse på epost til potetprodusenter om plantevern i potetproduksjonen. Formålet med denne spørreundersøkelsen er å bidra til bedre planteverntiltak i potetproduksjonen i Norge. NIBIO og Norsk landbruksrådgivning vil bruke resultatene i sitt forsknings- og rådgivningsarbeid om planteverntiltak i potet og spesielt for å videreutvikle planteverntjenesten VIPS (Varsling av planteskadegjørere).

 

Hvem kan svare på spørreundersøkelsen?

Spørreundersøkelsen er blitt sendt til alle potetprodusenter i Norge med mer enn 1 dekar og som har søkt om produksjonstilskudd i 2019. 

Potetprodusenter som ikke har mottatt undersøkelsen, kan sende henvendelse til asbjørn.veidal@nibio.no. Mer om vilkår for undersøkelsen kan leses her. 

 

Undersøkelsen tar om lag 15 minutter å besvare. Frist for å svare er fredag 11. desember. 

Alle som fullfører undersøkelsen er med i trekningen av fire gavekort a kr 500,- på Felleskjøpet eller tilsvarende. 

Ved spørsmål, kontakt NIBIO ved forsker Asbjørn Veidal, epost: asbjørn.veidal@nibio.no


Takk for at du svarer på undersøkelsen. 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.