Økologisk

(Oppdatert: 18.07.2016)

 

Økologisk matpotet (2008-2010). Norsk Landbruksrådgiving Agder.

 

Potetsorter til økologisk dyrking (2008- ). Solør-Odal Landbruksrådgiving, i samarbeid med Graminor og Fylkesmannen i Hedmark.

 

Pelletert hønsegjødsel i økologisk dyrking av potet (2007- ). Solør-Odal Landbruksrådgiving, i samarbeid med Fylkesmannen i Hedmark.

 

Økologisk potetproduksjon- Gartnerhallen (2009-2011). Finasiering Gartnerhallen og SLF. Prosjektleder Ole Anders Viken, Overhalla Klonavlssenter.  

 

Økologisk potet i Vestfold. Vestfold forsøksring fikk i oktober 2009 innvilget penger til et forprosjekt med fokus på økologisk tidligpotet i Vestfold. Målet med prosjektet er både å samle erfaringer og videreutvikle økologisk potetdyrking i fylket. Midlene kommer fra Fylkesmannen i Vestfold, økologisk handlingsplan 2009. Kontaktperson Siri Abrahamsen, Norsk Landbruksrådgiving Viken. Les mer.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.